De hifispecialist Audiolight creëert een optimale beeld- en geluidsweergave voor elke huiskamer en elk bedrijf. Audiolight is recent verhuisd en dat was meteen ook de aanleiding voor een volledige rebranding. Dat kunnen we bij Studio Arsène alleen maar aanmoedigen!


Studio Arsène werkt al een tijd samen met Audiolight voor Google Ads-campagnes. Driemaandelijks rapporteren we en geven we advies om de campagnes continu te blijven optimaliseren. Want we gaan enkel voor het beste resultaat.


We go
way back
Nieuwe locatie,
nieuwe look

Toen Audiolight verhuisde naar een nieuwbouw, was het een slimme zet om de hele branding op te frissen. Studio Arsène zorgde voor een nieuw logo en rolde de volledige huisstijl uit.
De nieuwe look straalt uit wat Audiolight is en wat het doet.

Ook voor het design van de nieuwe website vertrouwde Audiolight op ons. We zorgden voor een heldere website waar alle informatie snel terug te vinden is. En de lichtreclame aan het nieuwe gebouw? Ook ontworpen door yours truly.
Echt luisteren
Een van de sterktes van Audiolight is dat ze er écht luisteren naar de klant. En ze laten de klant ook luisteren: naar de installatie in de showroom.

Echt luisteren, dat doen we bij Studio Arsène ook. Het ontwerp van de nieuwe website en alle huisstijlelementen voldoen helemaal aan de wensen van de klant.


Ook nood aan een originele branding?