Familiebedrijf Van Huele is een gekende naam in de bouwsector. Eind 2022 vond de projectontwikkelaar dat het tijd was voor een nieuwe stap: een eigen vastgoedkantoor. Hierdoor kunnen ze hun klanten zelf begeleiden tijdens de aankoop of verkoop van hun woonst.
Baken,
wegwijzer in vastgoed
Bij Studio Arsène gingen we enthousiast aan de slag en bedachten we een nieuwe naam met bijhorende huisstijl. Een baken is een markering die gebruikt wordt in de lucht- of scheepvaart of op de openbare weg om veilig te kunnen navigeren. Dat wil Baken ook zijn voor hun klanten, een betrouwbare basis die hen helpt oriënteren in de vastgoedwereld. Een geschikte naam dus voor het vastgoedkantoor dat zich vestigt in Oostende, de Koningin der Badsteden!
Baken wijst je de weg
Van website tot werfbekleding
We namen de baken mee in de huisstijl door het logo erop te baseren en kozen voor de herkenbare basiskleuren rood en wit. Dit trekken we door in al hun communicatie: van website tot werfbekleding en van visitekaartjes tot v-borden.
Ook online zorgen we voor herkenbaarheid. Wekelijks voorzien we content op de social mediakanalen van Baken en 3-maandelijks verzorgen we hun blog en hun nieuwsbrief. Zo blijven klanten steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Digitale dragers
Ook nood aan een originele branding?