Correct Vastgoed heeft 3 kantoren in de Brugse regio en om hun warme sfeer beter te communiceren hadden ze nood aan een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De huisstijl moest vooral sympathie en vertrouwen uitstralen en daarbovenop ook nog eens opvallen op hun eigen manier in de sector.
Een comfortabele thuis
De belangrijkste factor tijdens het designproces was herkenbaarheid. Waar in het oude logo rood en wit werden gebruikt, brengen we in het nieuwe logo blauw met een frisse toets van signaalrood naar voren. The tricky part of the job? De kleuren digitaal en op papier goed afstemmen met elkaar, want het rood is een specifiek pantone kleur eigen aan Correct Vastgoed. Het uiteindelijke resultaat? Een mooie, frisse huisstijl en een ongelofelijk trots team.
Sympathiek logo en huisstijl
Eens de huisstijl was uitgerold, gingen we aan de slag met het redesign van de website. Onze copywriter nam de teksten eens flink onder handen en onze designer vormde met de bestaande structuur de website om tot een gerenoveerd digitaal portfolio. Het bannerbeeld brengt je dan ook meteen thuis in de Brugse, gezellige sfeer. Scroll er gerust even door: www.correctvastgoed.be
Redesign van de website
Wanneer je in de romantische straten van Brugge rondwandelt, kijk dan zeker eens naar de gevels van de huizen die te koop staan, want daar hangen de Correct Vastgoed V-borden te schitteren. Studio Arsène wilde vooral afstappen van de standaard rechthoekige vorm en koos daarom voor een custom kapvorm. Het immobiliën team deelt met veel plezier een visitekaartje uit, neemt notities op hun hippe blocknotes en verstuurt belangrijke brieven op hun nieuw briefpapier.
Charmante dragers
Ben je in de buurt van Brugge, Zedelgem of Eernegem? Ga dan zeker eens langs bij de kantoren, want ook hun gevels kregen een ferme update.
Ook nood aan een nieuw jasje voor je logo en huisstijl?