Garage Haverbeke is een gevestigde waarde in Roeselare en omstreken. Klanten kunnen er terecht voor een nieuwe auto van verschillende merken, maar ook voor oldtimers van het merk Porsche én voor een uitstekende, persoonlijke service. Onlangs werd de garage overgenomen door Emiel, gepassioneerd autoliefhebber en trotse Roeselarenaar. Hij koos ervoor om een nieuwe weg in te slaan waarbij wij zorgden voor de verfrissende rebranding.
Een vernieuwde rit voor Garage Haverbeke
Met het nieuwe logo gingen we voor een eigentijdse interpretatie van het originele ontwerp. Het minimalistisch ontwerp met strakke lijnen zorgt voor een moderne uitstraling en is herkenbaar en gemakkelijk te onthouden. Het past perfect bij de visie van de garage om vooruitstrevend te zijn en zich te blijven ontwikkelen.
Eigentijds logo
Bij een rebranding hoort een nieuwe website: we ontwierpen een strak design met mooie, aantrekkelijke foto's. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is het voor klanten gemakkelijk om snel de info te vinden die ze nodig hebben. Naast de website zorgden we natuurlijk ook voor aangepaste briefhoofden, visitekaartjes en bestickering van de ramen en de auto's.
Pimp my ride website
Team in de kijker
Ook de medewerkers kregen een plaatsje op de vernieuwde website! Het team bestaat uit 5 enthousiaste autoliefhebbers met heel wat technische kennis onder hun capeau. Onze fotograaf bracht ze allemaal in beeld om zo het familiale karakter van Garage Haverbeke in de verf te zetten. Daarnaast verzorgden we enkele social posts waarin we de nieuwe stijl doortrokken én plaatsten we een vacature online die vrijwel onmiddellijk werd ingevuld!
Nood aan een rebranding of nieuwe website? Wij helpen je op weg!