Heerlijke kant & klare cocktails om thuis van te genieten? Die kan je bestellen bij The HomeShakers. De cocktails worden gemaakt met de beste sappen en heerlijke siropen. Niet alleen handig wanneer de horeca vroeger moet sluiten, maar de cocktails zijn ook een ideaal verjaardags-, geboorte-, kerst- of zomaar geschenk. Ze worden zelfs tot bij je thuis geleverd en passen perfect in je brievenbus wanneer je niet thuis bent. Studio Arsène werkte mee tijdens het creatief proces in het vinden naar een gepaste naam, ontwerp van het logo en de huisstijl, aantrekkelijke packaging en bij de opmaak van een handige webshop.
Catchy naam en huisstijl

The HomeShakers zegt het allemaal, want je shaket je cocktails toch lekker zelf thuis? Studio Arsène vormde de catchy naam om tot elegant logo. Met donkergroen als hoofdkleur om de huiselijke sfeer nog beter te kunnen schetsen
Jules als mascotte
Om het huiselijke gevoel nog meer te laten uitblinken illustreerden we Jules, de huiskat van founder Henk, als mascotte voor The HomeShakers. Want als de kat van huis is, dan… Zo kreeg Jules ook telkens een kleine make-over bij de cadeauboxen om de visuele identiteit nog sterker te maken.
Verpakt in een mooi jasje
Niks leuker dan een mooi gestyled pakketje thuis ontvangen. Een passend patroon op zijdepapier, gecombineerd met charmante stickers en een herkenbare stempel zorgen ervoor dat het pakketje meteen opvalt.
Cocktails tot bij je thuis
Hoe krijgen we nu die cocktails bij de mensen thuis? Via een webshop natuurlijk. Een handig platform waar mensen met enkele klikken snel en gemakkelijk hun favoriete cocktails kunnen bestellen. Volledig in The HomeShakers stijl en adult proof natuurlijk.
Doordacht en duurzaam logo nodig?