De QuadCore®-technologie van Kingspan is een nieuwe innovatieve en duurzame isolatietechnologie. Sandwichpanelen zoals je ze nog nooit gezien hebt. Met oog op snellere bouwtijden en sterkere bouwprestaties. Een technologie die architectuur één maakt met de natuur. En zo'n uniek product verdient uiteraard alle aandacht. Studio Arsène bedacht een sprekende campagne die het verhaal van QuadCore® in één korte lijn vertelt.
Geen campagne zonder campagnelijn. QuadCore® is slim, multifunctioneel én knap afgewerkt. Smart & beautiful omvat het allemaal. Want niet alleen is de technologie kwalitatief hoogstaand, ook op esthetisch vlak springt QuadCore® eruit.
"Met passie voor de planeet en focus op duurzaamheid."
Daar gingen we mee aan de slag. Geïnspireerd door het mysterieuze fenomeen: de monoliet.
Visual
Overal ter wereld duiken monolieten op, zelfs België kreeg er in 2020 één bij. Mysterieuze metalen zuilen, die we ondanks het verschil van materiaal en vorm toch als een kunstwerk in de natuur beschouwen.
Dankzij de innovatieve technologie van QuadCore® kunnen bouwbedrijven en architecten een gebouw op een unieke manier integreren in de omgeving.
Van advertenties in een magazine tot gesponsorde posts op sociale media. De smart & beautiful campagne werd wijd ingezet op zowel online als offline kanalen.
Uitwerking
Heeft jouw merk ook nood aan een boost?