De Belgische winkelketen Multi Bazar zocht een manier om hun naamsbekendheid in de regio te vergroten. Ze klopten aan bij Studio Arsène om een nieuwe campagne te lanceren. Zo gezegd, zo gedaan!
Thuis bij
Multi Bazar

Met de baseline 'Thuis in onze winkel' verwijzen we naar het ruime assortiment van Multi Bazar. Je vindt er dan ook alles: van kledij tot elektronica en van huishoudspullen tot speelgoed. Om die slogan kracht bij te zetten, maakten we per seizoen een sterk campagnebeeld waarbij we een huiselijke setting creëren. Maar, wie goed kijkt ziet dat deze setting gebouwd werd in de winkel zelf!
Verschuif de slider hieronder om het lente- en het zomerbeeld te vergelijken:
We pakten uit met het campagnebeeld op straat aan de hand van grote baanborden en op de achterkant van De Lijn-bussen in regio Pittem en Izegem. De kijkers van VTM GO kregen dan weer de bijhorende videospot te zien in de app.
Baanborden
& bussen
Onze creatives namen de bestaande huisstijl van de winkelketen onder de loep en voegden hier en daar nieuwe elementen toe om de branding op te frissen. Ze knutselden een volledig brandbook in elkaar: alle overkoepelende brand guidelines zijn erin terug te vinden, waardoor het makkelijk is om de stijl altijd aan te houden en door te trekken in alle interne en externe communicatie.
Multi Bazar brandbook
Afgeleiden
We staken ook folders, affiches en flyers in een nieuw jasje waarin de vernieuwde brand elementen terugkomen.
Wil je ook graag je merk in de kijker zetten?