Bij Nørman, de coöperatie voor techneuten van alle disciplines, oefenen de medewerkers een vrij beroep uit zonder zich zorgen te hoeven maken over de administratie of werkzekerheid. Dromen we er niet allemaal van? Aan uitdaging en afwisseling ook geen gebrek, want de Nørmannen worden telkens naar een andere werkomgeving uitgestuurd. Bij een sterk idee hoort natuurlijk ook een sterk merk. Studio Arsène to the rescue.
Samen sterk
bij Nørman
Vanwaar de naam Nørman? Daarvoor keren we even terug in de tijd, naar de periode van de Vikings of … de Noormannen. Bingo! Zij waren technisch aangelegd, denk maar aan de indrukwekkende schepen die ze bouwden. Tegelijk waren ze open minded en vormde iedereen een deel van het geheel. Laat dat nu net zijn waar Nørman voor staat. We lanceerden bovendien het idee om de werknemers Nørmannen te noemen. Zo ontstaat er verbondenheid en eenheid binnen het team.
What's in a name?
Studio Arsène bedacht de naam voor de coöperatie en rolde de volledige huisstijl uit. Het logo heeft een robuuste look, net als de stoere vakmannen die bij Nørman werken. De letter O in het logo stelt een schild voor, opnieuw een knipoog naar de Vikings.
Een krachtige look
De website heeft een moderne uitstraling en bevat interactieve elementen. Gebruiksvriendelijk en duidelijkheid staan centraal. Bezoekers moeten meteen vinden waarnaar ze op zoek zijn. Geen ellenlange teksten of eindeloos scrolwerk, maar straight to the point. Van de visuals tot de tone of voice, alles straalt de waarden van Nørman uit.
We are Nørman
Kan je hulp gebruiken bij het uitwerken van je employer branding?