In bruisend Nieuwpoort vind je het unieke project van A1AR Architecten. Achttien ruime en zonnige appartementen in een bijzonder pand met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst. Een bijzonder verhaal dat moet verteld worden, en daar hielp Studio Arsène een handje bij.
Alles begint met een sterke naam. Na een creatieve brainstorm met ons team kwamen we op de naam 'Pont Albert', geïnspireerd op een authentiek hoekpand in de buurt 'café du Pont Albert'. Een naam die niet alleen het unieke verhaal van de residentie verteld, maar ook meteen klasse uitstraalt. Want Pont Albert, dat is heerlijk wonen aan zee.


Pont Albert, heerlijk wonen aan zee.
De grootste uitdaging? De residentie laten opvallen in de immomarkt. Aan de hand van een elegant logo, met een subtiele link naar de kuststad, trokken we de focus meteen naar de juiste doelgroep. Ook met het kleurenpalet van de huisstijl kom je meteen thuis in de rust die de kust met zich mee brengt.

Branding
De sterke, high-end afgewerkte brochure kan worden ingezet als ultieme sales tool. Niet alleen vertellen we het verhaal van Pont Albert, maar lees je er ook alle technische details over het project. De cover werkten we af met goudfolie als extra touch.
Nood aan een authentieke branding?