Studio Arsène zoekt een project manager
Enthousiast & hands-on
Als project manager word je de favoriete interne side-kick van onze account manager. Je loodst de jobs met de glimlach door onze workflow. Je bent heel hands-on en pas tevreden als deadlines worden gehaald en klanten helemaal gelukkig zijn. Jouw talent is verschillende projecten simultaan managen.
Leuke communicatie heeft bij jou een streepje voor en je weet wat mooie designs zijn. Je kan genieten van de creativiteit van je collega's en met je positieve ingesteldheid maak je het nog leuker in ons kleurrijk kantoor in Krottegem.
Een job gevuld met uitdaging en creativiteit in een zeer aangename werkomgeving.

Je komt terecht in een gedreven team dat samen nog heel wat mooie dingen wil maken voor de klanten. Studio Arsène is een jonge onderneming en zo krijg je de kans om mee te schrijven aan een uniek groeiverhaal.

Een job die je doet groeien
Wat we van jou verwachten?
Jouw taak? Onze account manager assisteren in de uitvoering van haar job. Je helpt haar met de dagdagelijkse opvolging van onze projecten, met de opmaak van offertes en het opvolgen van orders, zowel op de werkvloer als bij de externe leveranciers.

Je wordt onze productie-specialist die uit onze poule van drukkers, fotografen, standenbouwers, audiovisuele productiehuizen, … steeds de meest geschikte partner voor elk project weet aan te bevelen. Je volgt de jobs netjes op, met respect voor deadlines en budget.

Dit is een interne functie waarbij je contact hebt met onze klanten, via telefoon en mail. Steeds met de glimlach. Samen met de account manager spreek je een rolverdeling af. Als pro-actieve collega zie je opportuniteiten om de klant nog beter te servicen.

In je communicatie met de klant – zowel mondeling als schriftelijk – ben je een toegewijd en enthousiast uithangbord van Studio Arsène. Klanten vinden het fijn om met jou te werken.

Elk probleem benader je vanuit een oplossingsgerichte positieve aanpak. Ook met onze leveranciers onderhoud je goeie en correcte relaties.

Je spreekt naast de Nederlandse taal ook een aardig mondje Frans en Engels, en uiteraard versta je vlotjes je West-Vlaamse collega's.
Ons kleurrijk aanbod
de beste hospitalisatie-verzekering
een team met zalige collega's
een ontspannen werksfeer in een kleurrijk kantoor
occasioneel thuiswerk is mogelijk
een iPhone en Macbook
lekker véél vakantiedagen!
ruimte en vertrouwen om je ding te doen en te groeien in je job
een marktconform loon
maaltijdcheques
Mailen kan naar filip@studio-arsene.be, bellen kan ook op 0474 84 81 94 of stuur ons je cv mee met de postduif.
Laat van je horen!