Jo Lootens is een erkend Brugse bemiddelaar en startte zijn eigen bedrijf: Sherpad. Sherpad is jouw gids naar de oplossing voor een conflict of vastgelopen onderhandeling. Om diensten van Sherpad beter te communiceren naar de klanten, had Jo nood aan een fris logo en duidelijke website.
Sherpad, jouw gids naar een oplossing.
De uitdaging bij het ontwerpen van de website lag vooral bij de keuze van de beeldvorming. We zetten de standaard stockfotografie aan de kant en kozen voor een uniek thema dat perfect matcht bij het verhaal van Sherpad.

De website is gevuld met magnifieke beelden geïnspireerd op natuurfotograaf Ansel Adams. De bochten en bergen weerspiegelen de problemen waar Jo dagelijks voor bemiddelt. Met de unieke beelden creëren we juist een positief gevoel en brengen we de rust in zijn klanten terug naar boven.
Partij één: Website ontwerp
To produce perfect books, these rules have to be brought back to life and applied.
De wereld van bemiddeling is niet altijd de makkelijkste om over te schrijven. Het is vooral belangrijk dat de websitebezoekers -mensen die ook niks van bemiddeling kennen- begrijpen wat Sherpad nu voor hen kan betekenen. Ons team herschreef de teksten tot vlot leesbare en duidelijke copy.


Bekijk de website hier: www.sherpad.be
Partij twee: Copywriting