wie we zijn
Studio Arsène, da's doordacht design en catchy content allemaal vanuit ons kleurrijk kantoor in Krottegem.
wie?
Arsène is één van de laatste zelfstandige stadsfotografen van Roeselare met een winkel. Zijn verhaal is er één van pure ambacht, passie voor het vak en persoonlijke klantenservice. Net als Arsène's klanten vol verwachting binnenstapten om de ontwikkelde foto's op te halen, willen we bij Studio Arsène onze klanten verrassen met unieke designs en ontwerpen.
De design studio bevindt zich dan ook in Arsène's pand en wanneer je binnenwandelt kom je in een speeltuin van regenboogkleuren terecht. Voor de branding was Arsène onze grote inspiratie, zo is zijn foto onze mascotte en verwijst onze huisstijl naar de oldschool Polaroids. Neem gerust een foto met onze Arsène als je een bezoekje brengt in de Ardooisesteenweg!
Arsène
het team
Het Studio Arsène team bestaat uit 2 sympathieke
accountmanagers: Sarah en Marieke en twee hippe art directors Phavin en Silke. Daarnaast wordt Studio Arsène gecoacht door de drie musketeers van het communicatiebureau d-artagnan uit Brugge. Dankzij de jarenlange ervaring van Filip, Geert en Ignace kan het team van Studio Arsène rekenen op heel wat expertise en degelijk advies.
phavin
verly
art director / graphic designer
sarah
desot
account manager
silke
vermeulen
art director / graphic designer
marieke
plouvier
account manager
ignace
van avermaet
partner
geert
wolfs
partner
filip
sobry
partner
Kennismaken met ons?
Kennis-
maken
met ons?