Burgerrestaurant Flooh's in Roeselare wijzigt haar koers! Ze verhuisden naar een groter pand om de hoek en riepen onze hulp in voor een nieuwe look & feel. We sloegen de handen in elkaar met Florence & haar team om Roeselare en omstreken op de hoogte te brengen van hun nieuwe stap.
Let's talk
burgers
We ontwierpen een volledig nieuwe huisstijl met een speels logo dat volledig past bij de gezellige sfeer van het restaurant. Om de verhuis aan te kondigen maakten we flyers die ze uitdeelden tijdens de batjes in Roeselare én hingen we de ruiten van hun vorige pand vol met een fictief krantenartikel inclusief wegbeschrijving naar de nieuwe locatie. Op hun socials gaven we aan de hand van teasende posts al een sneak peek van het nieuwe logo.
Een rebranding om je vingers bij af te likken
Alles werd – letterlijk - in een nieuw jasje gestoken: we creëerden een nieuwe verpakking voor de burgers, de medewerkers kregen T-shirts om in te werken en ook de zakjes voor takeaway doopten we in hun nieuwe, vrolijke huisstijl.
Burgers in een nieuw jasje
Smaakvol interieur
Die stijl werd door de interieurontwerper doorgetrokken naar hun nieuwe interieur, wat zorgt voor een fleurig resultaat. De flowerwall is een echte eyecatcher en de neonlamp met het Flooh's logo maakt het helemaal af. Kreeg je honger tijdens het lezen van deze case? Check hun website waarvoor wij de fotografie gedaan hebben en breng ze een bezoekje! ;)
Ook een branding nodig om je vingers van af te likken?