Maxicon is een bedrijf dat beschikt over heel wat technische profielen die ze uitsturen naar verschillende organisaties en sectoren. Zowel voor langdurige als tijdelijke en gespecialiseerde projecten is Maxicon de ideale talentsourcer. Ons Studio Arsène team ging met deze informatie aan de slag en vertaalde het naar een creatief concept inclusief sterk campagnebeeld!
Maxicon lanceert talent
De Maxinauten
Bij Maxicon gaan ze letterlijk en figuurlijk heel ver voor hun medewerkers. Denk aan een mooi loon, een bedrijfswagen en aangepaste kledij. Daarnaast zijn ze aanwezig en inzetbaar over het hele land. Omdat ze steeds uitgestuurd worden naar een bepaalde locatie en dus eigenlijk telkens op missie gaan net zoals astronauten, doopten we hun medewerkers om naar 'de Maxinauten'.
Voor het campagnebeeld trokken we die lijn door: we gebruikten echte medewerkers als model terwijl ze poseerden als Maxinauten. Helemaal klaar om op missie te vertrekken en om te starten op een nieuw project. De slagzin 'Maxicon lanceert talent', geeft het beeld extra kracht en maakt het plaatje compleet.
Sterk campagnebeeld
Strategische website
Met strategisch onderbouwde kennis namen we ook de website onder handen. We streefden naar een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform waarop je in een oogopslag weet waar Maxicon voor staat en hoe ze jou kunnen helpen. Het campagnebeeld kreeg er een prominente plaats waardoor de straffe ambitie van het bedrijf meteen opvalt. Benieuwd naar de website? Bekijk hem hier!
Zin om samen een project op te bouwen?